Водещата Елън Дедженеръс все пак ще остане начело на токшоуто си, въпреки оплакванията на

...
Водещата Елън Дедженеръс все пак ще остане начело на токшоуто си, въпреки оплакванията на
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс остава водеща на шоуто си

Водещата   Елън Дедженеръс все отново ще остане отпред на токшоуто си, въпреки недоволствата на чиновниците от расизъм и тормоз по време на работа, съобщи NBC, базирайки се на информация от продуцентите на програмата. Сезон 18 на „ Шоуто на Елън Дедженеръс “ стартира на 9 септември. Твърденията на медиите за хипотетична идната замяна на Дедженеръс от различен водещ, предизвикана от скандала, не подхожда на действителността, безапелационни са шефовете на шоуто.

Актрисата и модел   Порша де Роси, брачната половинка на Елън, обществено поддържа партньорката си, откакто в обществените медии започна кампания с апел телевизионната водеща да се отдръпна от известното си токшоу след известията за враждебна и токсична работна среда за чиновниците на снимачната площадка, съобщи Ройтерс. Де Роси, която е женена за Дедженеръс от 12 години, разгласява хаштаг " Аз поддържам Елън " в профила си в Инстаграм. " Благодаря на всички почитатели за поддръжката ", добави някогашната звезда от сериала " Али Макбийл ".

" Шоуто на Елън Дедженеръс " е отличено с многочислени награди " Еми ". Програмата, както и самата водеща обаче са под обстрел от седмици, след недоволства на някогашни чиновници от враждебна работна среда, включваща прояви на расизъм и тормоз от управлението. Към Дедженеръс персонално бяха отправени обвинявания, че е подла. Продуцентите на шоуто от " Уорнър брос телевижън " организираха вътрешно следствие и оповестиха предходната седмица, че са подхванати кадрови промени и други ограничения в опит да разрешат казуса.

Елън Дедженеръс изпрати имейл до личния състав, изразявайки страдание за пропастта сред щастливото обществено лице на шоуто и това, което от време на време се случва зад сцената. Събитията доведоха до появяването на хаштага " СменетеЕлън " в обществените мрежи, под който потребителите оферират други звезди - от английския артист Хари Стайлс до някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама, да заемат мястото на Дедженеръс в шоуто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР